Job Vacancies

Инженер - търговец

Offer № N10
Valid until
Position Инженер - търговец
Short Description За наш клиент, водеща фирма в областта на индустриалната автоматизация търсим опитен инженер по продажбите.
Requirments Висше образование- инженер; Търговски опит с индустриални корпоративни клиенти; Опит в сферата на процесната автоматизация е предимство; Компютърна грамотност - MS Office, Internet Технически английски език на добро работно ниво; Шофьорска книжка и възможност за чести командировки в страната;
Responsibilities Организира дейностите по обслужване на клиентите в определен регион на страната; Поддържа контакти с настоящи клиенти на компанията, информира ги за новости, консултира и намира най-доброто техническо решение за тях; Установява контакти с потенциални клиенти в региона , анализира техните потребности и потенциал; Анализира пазара и конкуренцията.
Conditions Възможност за обучение и развитие в стабилна и просперираща компания; Стимулиращо възнаграждение и бонусна система, насърчаващи личните постижения и принос; Отлични възможности за кариера и развитие. Ако проявявате интерес към нашето предложение, моля изпратете автобиография на [email protected], Ref.#:N10. Благодарим Ви за интереса!